Se også opslagene på TV'et hos min KØBMAND i ArnumByforskønnelses gruppen

Oprettet: 11. december 2012, kl. 09:50

Forfatter: Henning Bjerre


Byforskønnelses gruppen er en lille gruppe borgere, som holder og gør rent ved grønne områder i Arnum. Rundt om i byen har de placeret blomsterkummer, for at forskønne vores by. Fra Borgerforeningens side, er vi meget taknemlig for, at de har påtaget sig denne opgave. Byforskønnelses gruppen har henvendt sig til Borgerforeningen, med en forespørgsel om de fortsat skal servicere disse blomster kummer. Vi forstår ganske udmærket, at det kan være rart at vide, om folk påskønder det, når de bruger tid og kræfter på det. Hvis der er andre der har lyst til at kommentere på det, er i meget velkommene.
På Borgerforeningens vegne, Henning Bjerre


#1

Oprettet: 21. januar 2013, kl. 11:15

Forfatter: Lise Clausen


Stort skulderklap til alle der er aktive med vores byforskønnelse. Arbejdet bliver meget påskønnet, selvom vi nok er mange der glemmer at gøre opmærksom på dette.
Håber vi fortsat kan nyde de flotte blomsterkummer.


#2

Oprettet: 14. juni 2013, kl. 21:18

Forfatter: Aase Helenius


Hej til de flittige hænder.
Jeg synes bestemt det er en skøn idè med de krummer. Jeg nyder dem uanset årstiden. Sidst for et par dage siden hvor jeg holdt på Kirkevej og skulle ud på Højrupvej. Det er altid spændende hvad der kommer i næste gang. Så herfra. Tak for de små glæder i hverdagen.


#3

Oprettet: 31. juli 2013, kl. 12:30

Forfatter: Gunhild Echternach


Det glæder mig hver dag at køre gennem Arnum, de fine blomster kummer er enkle og fine. Tak til alle jer som er skyld i det.


#4

Oprettet: 24. august 2015, kl. 14:57

Forfatter: Hans Madsen


Søen i Parken
Kunne der ikke laves lidt mere gennemstrømning af vand gennem søen så vi bliver fri for alt det "andemad" og får en ren sø. Der mangler også snart at blive tyndet kraftigt ud i bevoksningen rundt om søen.
Der er blevet fint ved Genforeningsstenen.


Kommenter indlæg

Hvis du vil kommenterer dette indlæg, så udfyld felterne herunder. Din kommentar bliver først vist i debatforaet, når du har aktiveret kommentaren, via det link der bliver sendt til den e-mail adresse du indtaster.

 

Forfatter:

E-mail:

E-mail adressen bliver ikke vist i forbindelse med din kommentar.

Kommentar:

Indtast koden:

 

Bemærk: Misbrug af denne service vil medføre slettelse, samt anmeldelse til din internetudbyder.