Arnum vækker julemanden sammen med Nissebanden

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 28/11/2021
14:00

Lokation
Arnum Hallen

Kategori Ingen Kategori


 

Som alle ved, vækker vi julemanden hvert år den første søndag i advent. Dette gør vi også i år søndag den 28 november kl. 14.00. Der vil komme nærmere information om dette senere.

2021 vil dog være det sidste år for den nuværende Nissebande. Vi er kommet til den konklusion, at der skal nye kræfter til, og efter 2 år med forandrringerr grundet Civid-19, er det oplagt at stoppe nu og lade nye kræfter komme til. Vi har været rigtigt glade for de mange år vi har haft og de gode stunder og oplevelser det har givet. Det har vi ikke ville have været foruden.

Antal nye medlemmer afhænger af hvad størrelse af arrangement I forestiller jer. Vi står selvfølgelig til fuld rådeighed og vil rigtigt gerne hjælpe jer godt i gang, også med fif og gode ideer. I overtager alt, hvad vi har på lager og en god slat penge, som I kan holde jer kørende de første mange år. I vil aldrig stå alene, da der altd er god opbakning fra byens indbyggere og virksomheder.

SÅ hvis du vil være en af de nye nisser, så kontakt Malene eller Charlotte på Messenger eller telefon.

Står vi i den situation, at der ikke kommer nye kræfter til, kan det betyde at 2021 bliver det sidste år med julemandsvækning i Arnum. Vi håber derfor at hele hjertet, at der vil træde nye nisser til, så vores hyggelige juletradition vil forblive.

Mange hilsner Nissebanden

Charlotte Hansen – tlf. 30132943

Malene Krogh – tlf. 51920656