Gymnastik i AIF

Gymnastik, Zumba og Dans i Arnum Idrætsforening.

Så er vi ved at være klar til en ny sæson 2021/2022. Trænere og hjælpe instruktører er ved at gøre sig klar til at tage imod alle jer, der har lyst til at få sig rørt og være sammen med andre. Og vi håber på rigtig god opbakning til alle holdene. De fleste hold starter op i uge 40. Se skema vedrørende opstart og ugedag for de enkelte hold.

Corona-krisen rumler desværre stadig lidt i nær og fjern, så der kan være diverse retningslinjer, som vi skal forholde os til, når vi går i gang til efteråret.

Guldklumperne/Forældre barn: Er for børn op til og med 3 år sammen med forældre, bedsteforældre eller en anden voksen. Der bliver rig mulighed for nogle hyggelige og sjove timer med ”de små”.

Spilopper: Her er holdet for børn, der er fyldt 4 år og frem til skolestart. Masser af leg, rytme, bevægelse og kolbøtter.

Minitons: Dette hold er for børn i 0. klasse og til og med 3. klasse. Her vil der trænes spring, rytme og der er også plads til leg.

Juniormix: Er holdet for børn/unge fra 4. klasse og opefter. Vi arbejder på, om der fortsat skal være et samarbejde med Fole IF på dette hold, som der har været de seneste to år. Et samarbejde der har ført til nye venskaber, flotte rytme-serier og seje springere.

Og nu til de VOKSNE..

M.K. Motion: Dette hold træner tirsdag formiddag, hvor de hygger sig og får rørt led og muskler. Det er vigtigt for os alle. Opstart i uge 43.

Seniordans: Dagmar vil fortsat stå for dette hold. Der bliver danset en masse, der er også plads til en kaffetår og en sang. Opstart i uge 38.

Zumba: Dana vil igen i år lære os de skønne zumba trin og ”moves”, samt sprede smil og glæde. Mænd er altså også velkommen på dette hold. Opstart i uge 41.

Fra skrot til hot: Er for kvinder, der gerne vil ”strammes lidt op” sådan her og der. Og de kæmper, giver ikke op. ALLE muskler bliver rørt, også latter musklerne.

Fra skrog til mand: Er for mænd, der også vil strammes op, og holde formen..  Dertil kommer lidt mandehørm..

Så kom ud af huset og mød op… Vi glæder os til at se jer..

GYMNASTIK-BOBLEN ønsker alle en god sæson.
Frank, Bianca, Tanya, Tenna, Lene, Inger (mobil 61752359)