Arnum Ungdomsklub

Kontakt :

Stinne på tlf. 53 15 0031 eller
Jannie på tlf. 25 79 22 38

Åbningstider:
Onsdag aften kl. 17.00 – 21.00


Så er vi ved at være klar på en ny sæson i Arnum ungdomsklub. I år prøver vi noget nyt, det vil sige vi kun har åbent en gang om ugen. Her er alle børn fra 1. klasse og opefter velkommen.

Vi holder åbent hver onsdag fra klokken 17-21, hvor der er rig mulighed for at deltage i en af dagens aktiviteter, hygge sig med kammeraterne, spille spil eller udfordrere hinanden i enten pool, bordfodbold, bordtennis mm. Boden vil være åben, hvor børnene har mulighed for at købe slik, toast, pommes, sluch ice mm.

Første klubaften er onsdag d. 5. oktober klokken 17-21.

Som noget nyt, har vi valgt at lave en kalender oversigt, så børnene kan se hvad der skal ske fra gang til gang af spænende aktiviteter. Her har vi blandt andet valgt et nyt tiltag, hvor vi den sidste onsdag i måneden laver aftensmad sammen med børnene.

Vi opfordrer til at holde øje med vores Facebook side ”Arnum Ungdomsklub” hvor der løbende kommer informationer osv.

Sidste sæson bøvlede vi en del med vores pengeløse system, hvilket vi håber Haderslev kommune nu har fået styr på. Dette kommer der en opdatering omkring på Facebook, når vi nærmer os opstarten ellers er i velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.

Vi er 3 voksne fra lokalområdet som arbejder i klubben. Stinne, Jannie & Mikkel.

Ved evt. spørgsmål kan der tages kontakt til Stinne tlf.: 53150031 eller Jannie på 25792238.

Der tages forbehold for ændringer, hvis det viser sig at være nødvendigt.

Mvh Stinne, Jannie, & Mikkel.